Agrarisch


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën.

In de agrarische sector draait het vaak om sterke chemisch bestendige vloeren. In deze sector wordt veel met een PMMA systeem gewerkt gezien deze vloeren extreem goed bestand zijn tegen zuren.

PMMA (Polymethylmethacrylaat) vloeren zijn vloersystemen waarbij op een dag alle lagen kunnen worden aangebracht, elke laag heeft een uithardingstijd van ca. een uur. De vloer is dus snel weer belastbaar. Met speciaal geselecteerde harsen en toeslagmaterialen kunnen we systemen leveren in diverse uitvoeringen en kleuren, van glad tot antislip, van hard tot flexibel en van licht tot zeer zwaar belastbaar. Het PMMA systeem is ook voor kleine plaatselijke reparaties ideaal. PMMA wordt o.a. toegepast voor voergoten, eierlokalen, melkstallen en kantoorruimtes.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

WAAROM EEN PMMA VLOER?

Een PMMA vloer is een snel drogende vloer die chemisch bestendig en vloeistof dicht is. Het is een harde vloer met een hoge belastbaarheid en is in veel kleuren combinaties te verkrijgen. Ook te verkrijgen met antislip.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op