Bedrijfshallen


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Vloeren in een bedrijfshal zijn vaak de grondlegging van het bedrijf. Deze vloeren moeten namelijk vaak chemisch bestendig, sterk en trek- en drukvast zijn. Dit omdat chemisch materiaal en hoge belasting vaak aan de orde van de dag is en de vloeren hier goed tegen moeten kunnen.

Onze gietvloeren en coatingvloeren voldoen daarom aan al deze eisen en zijn dan ook uitermate geschikt voor elke bedrijfssector. De vloeren zijn makkelijk te reinigen en hebben een prachtige egale look. Ook kunnen wij uw bedrijfsvloer verfraaien met een mooi decoratief kleur vlokje. Dit maakt uw vloer net even wat speelser en aantrekkelijker voor het oog. Dit wordt vaak kosteloos gedaan.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

WAAROM EEN VLOER VAN JEURING?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coatingvloeren, PVC vloeren en diverse wandcoatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Veelzijdig

Wij bieden veel verschillende --. Van particulieren tot winkels, bedrijfshallen en tankstations bieden wij diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de branche waarin de vloeren gelegd moeten worden zullen de beste opties worden besproken voor een zo goed mogelijk resultaat.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten