Garages & Werkruimtes


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Garages en werkruimtes worden vaak zwaar belast, denk hierbij aan vallende objecten of het dragen van zware lasten zoals zware machines. Verder  moeten  de vloeren goed bestendig zijn tegen verschillende chemicaliën en lekkende vloeistoffen. Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat de vloeren goed en snel zijn schoon te maken en makkelijk zijn bij te houden.

Het is dan vaak ook niet verstandig deze vloeren af te lakken. Wij werken in deze ruimtes dan ook alleen met extreem sterke gietvloeren of coatings. Wij gaan uiteraard alleen professioneel en gepast te werk om ervoor te zorgen dat de vloer op elk vlak aan zijn eisen voldoet. Deze vloeren kunnen nog verfraaid worden met een decoratief kleurvlokje. Hiermee maak je de vloer speels en leefbaar.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

WAAROM EEN VLOER VAN JEURING?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten