Horeca & Keukens


Jeuring, waar hygiëne en exclusiviteit samen komen.

Vloeren in de horeca moeten waterdicht, slijtvast, praktisch, hygiënisch en makkelijk reinigbaar zijn. Daarbij is het ook belangrijk dat de vloeren een goede uitstraling geven aan een restaurant of café om de juiste sfeer te creëren. Het is daarom belangrijk dat de vloeren goed in elkaar overlopen door het beste van beide kanten te combineren.

U kunt er zeker van zijn dat wij de meeste hygiënische vloeren leveren binnen ons vakgebied. Doordat de vloer volledig naadloos is kan er geen viezigheid in voegen komen waar bacteriën uit voort kunnen komen. Ook brengen wij vaak een antislip laag aan in de keuken om het zo aangenaam mogelijk te maken om te werken aangezien deze vloeren vaak nat worden. U heeft keuze uit diverse decoratieve afwerkingen van uw vloer.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Jeuring vloeren voor HORECA & KEUKENS

Jeuring, waar hygiëne en exclusiviteit samen komen. Gietvloeren zijn zaadloos, eenvoudig te reinigen en ook nog eens erg stijlvol. Ideaal voor in keukens en voor de horeca in het algemeen.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten