Scholen & Sportcomplexen


Naadloos, hoge vloerbelasting, vloeistofdicht

Vloeren in scholen en sportcomplexen moeten aan hoge eisen voldoen gezien deze dagelijks zeer intensief worden gebruikt.  Ze moeten voldoen aan vele veiligheidsregels maar moeten ook de juiste sfeer geven om het complex een goed uiterlijk te geven. Dit vooral omdat een school een plek is waar leerlingen en docenten een groot deel van hun dagen zullen doorbrengen en er goed gewerkt moet worden. Wij werken dan ook met de beste kwaliteit producten voor deze sectoren om de beste kwaliteit te leveren.

Voor sportcomplexen is het belangrijk dat de vloeren sterk zijn en goed tegen een stootje kunnen. Ook moeten er in sommige gevallen verschillende (zware) toestellen gebruikt worden, hier houden wij uiteraard rekening mee tijdens het leggen van de vloeren om het sporten zo prettig mogelijk te maken. Voor elke ruimte hebben wij de juiste vloer! Als het nu gaat om de sanitaire ruimtes of leslokalen… Jeuring levert het.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten