Wasstraten & Tankstations


vloeistof dicht, chemisch bestendig en eenvoudig reinig baar.

Wasstraten en tankstations zijn een van de sectoren waar het van groot belang is de juiste vloer te creëren.  Deze vloeren dienen volledig water dicht te zijn om te voorkomen dat er vloeistoffen langs kunnen gaan. Heeft u nog geen afschot in uw vloer naar de drains of watergoten toe?

Vaak is dit al gerealiseerd in de ondergrond maar ook kunnen wij dit voor uw doen met onze troffelvloeren, dit om een dubbele zekerheid te hebben en fouten te voorkomen. De producten die wij gebruiken voor deze sectoren zijn extreem snel drogend en kunnen vaak ook binnen 1 dag klaar zijn om weer gebruikt te kunnen worden. Uiteraard kunnen we ook met de normale waterdichte kunststof producten werken wanneer er voldoende tijd is om een mooi eindresultaat te behalen.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Veelzijdig

Wij bieden veel verschillende --. Van particulieren tot winkels, bedrijfshallen en tankstations bieden wij diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de branche waarin de vloeren gelegd moeten worden zullen de beste opties worden besproken voor een zo goed mogelijk resultaat.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op