Zorg


Zorg, waar kwaliteit & duurzaamheid voorop staat.

Vloeren in de zorg moeten aan veel strenge en goede eisen voldoen, dit natuurlijk om het werk zo soepel mogelijk te laten verlopen en er voor te zorgen dat er zo min mogelijk mis kan gaan. Zo moeten deze vloeren hygiënisch zijn, waterdicht zijn, goed reinig baar, stoot en slijtvast zijn en waarnodig voorzien van een goede antislip laag. Voor de zorg leveren wij vloeren in vrijwel elke ruimte, denk hierbij aan sanitair, keuken, kantine, berging, slaapvertrekken, gangen etc. Al onze vloeren zijn waar nodig vloeistof dicht en chemisch bestendig en voldoen aan alle eisen.

Bij Jeuring vloeren hebben wij ervaring met het plaatsen van zorg/ziekenhuisvloeren en weten precies aan welke voorwaarde de vloeren moeten doen. Samen met de instelling kan er bepaald worden welke vloeren het meest geschikt zijn voor de situatie om de zorg zo prettig mogelijk te maken. Wij kunnen in de zorg uw complete vloeren pakket uit handen nemen om het verloop van uw project zo soepel mogelijk te maken. Wij hebben kwalitatief de beste gietvloeren, coatingvloeren en pvc/marmoleum vloeren voor uw instelling. Bij interesse heten wij u dan ook van harte welkom in onze showroom of vraag informatie aan via ons contact formulier.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coatingvloeren, PVC vloeren en diverse wandcoatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten