P.U. gietvloer particulier


Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Wie houdt van een super strakke gietvloer kiest voor een p.u. gietvloer. Deze vloeren hebben een extreem goede vloei die uw vloer tot een prachtige spiegel laat vloeien. Deze wordt veelal afwerkt met een Matte lak. Wij leveren onze p.u. vloeren in unicolor, dualcolor (betonlook) & Metallic betonlook.  Wie toch houdt van een speels tintje in de vloer kiest voor een dualcolor. Hier worden 2 kleuren samen gemengd om een prachtige gemêleerde vloer te krijgen. P.U. Metallic vloeren bevatten metallic deeltjes die een uniek design geven.

Deze vloeren zijn makkelijk in onderhoud en waterdicht voor sanitaire ruimtes. Onze vloeren kunnen vaak gewoon over de oude vloer heen zonder dat u deze er uit hoeft te slopen. De laagdikte van deze vloeren bedraagt 2 a 3mm.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

WAAROM EEN VLOER VAN JEURING?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten