PMMA vloer


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Een PMMA (polymethylmethacrylaat) vloer bestaat uit een thermohardende hars en wordt gebruikt voor kunstharsgebonden vloersystemen. PMMA vloeren hebben diverse unieke eigenschappen. Zo is PMMA ultra snel drogend en kunnen in de meeste gevallen de vloeren diezelfde dag weer in gebruik worden genomen. De ideale oplossing voor spoed en reparatie klussen dus.

Deze vloeren zijn hard en chemischbestendig. Afhankelijk van de situatie worden deze vloeren in 3 tot 5 lagen toegepast en zijn zeer geschikt voor veel branches en toepassingen. Industrie, werkplaatsen, garages, magazijnen, voedingsindustrie, keukens en fabrieken etc. Deze vloeren zijn in veel kleuren en kleurencombinaties te verkrijgen. Het nadeel van pmma is de uiterst penetrante geurontwikkeling die vrijkomt tijdens de uitharding.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een PMMA vloer?

Een PMMA vloer is een snel drogende vloer die chemisch bestendig en vloeistof dicht is. Het is een harde vloer met een hoge belastbaarheid en is in veel kleuren combinaties te verkrijgen. Ook te verkrijgen met antislip.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten