PVC vloer particulier


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Pvc vloeren zijn de laatste jaren enorm gegroeid in de particuliere sector. Talloze creaties kunnen er worden gerealiseerd denken aan een chique pvc visgraat vloer, een robuuste betonlook pvc tegel vloer of gewoon een tijdloze pvc stroken vloer in halfsteens of wildverband.

Onze pvc lijn is een van de meest exclusieve pvc lijn in Nederland. (VivaFloors). Deze vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn en hebben een hele natuurlijke uitstraling. Voor pvc vloeren dient men een goede basis te hebben middels een goed geëgaliseerde ondergrond. Ook dit verzorgt Jeuring bij het leveren van de pvc vloer.  Zo bent u verzekerd van een perfect eind resultaat.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

WAAROM EEN VLOER VAN JEURING?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op