Bedrijfs- en projectstoffering


Functioneel, duurzaam en top kwaliteit.

Of het nu gaat om de vloeren van een kantoorgebouw, school, zorginstelling of horecagelegenheid, de keuze van de juiste vloer is van groot belang. Jeuring vloeren levert kwaliteit projectstoffering in de meest uiteenlopende kleuren, ontwerpen, modellen en materialen. Denk hierbij aan Pvc, Marmoleum, tapijt tegels of strakke gietvloeren. Wij gaan geen enkele klus uit de weg en u zult bij ons het totaal pakket onder één dak vinden. Geen gedoe van derde partijen maar één aanspreekpunt over uw gehele traject.

We leveren niet alleen, we installeren het ook. Voor het plaatsen van de verschillende vloerbedekkingen is een goede ondergrond van groot belang. De vloer dient volledig vlak en egaal te zijn. Voor de meeste harde projectvloeren is het daarom noodzakelijk dat de ondergrond geëgaliseerd wordt. Anders ziet u elke oneffenheid terug in uw eindbedekking, hoe klein dan ook. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij komen daarom bij elke vloer controleren of er speciale voorbereiding nodig is, dit om 100% kwaliteit en garantie te kunnen waarborgen.

Assortiment

  • Project tapijt
  • Tapijttegels    
  • Schoonloopmatten
  • Pvc vloeren
  • Marmoleum vloeren
  • Gietvloeren
  • Marmoleum sportvloeren

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Veelzijdig

Van particulieren tot winkels, bedrijfshallen en tankstations bieden wij diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de branche waarin de vloeren gelegd moeten worden zullen de beste opties worden besproken voor een zo goed mogelijk resultaat.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op