PVC vloer


Sfeervol, uniek & eigentijds.

Een mooie PVC vloer voor uw woning of bedrijf? Dit is uiteraard mogelijk met onze mooie en uitgebreide PVC vloeren assortiment. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een PVC Vloer. Ze zijn hygiënisch, onderhoudsarm, duurzaam en geluiddempend. Bekijk onderaan deze pagina onze recente PVC vloeren projecten!

PVC is een uitstekende duurzame keuze voor zowel particulieren als de meeste bedrijfssectoren. We hebben voordelige PVC vloerenlijn en een exclusieve PVC vloeren lijn. De standaard lijn is beschikbaar in diverse kleuren en maten voor een aantrekkelijk prijs en met een hoge kwaliteitsgarantie. De exclusieve lijn die wij aanbieden is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt voor een exclusieve designer uitstraling. Wij bieden u de meest kwalitatieve vloer voor een goede prijs inclusief leggen met een zeer nette afwerking.

Assortiment

Wij leveren de meest uiteenlopende PVC vloeren naar wens:

  • Diverse visgraat vloeren
  • Robuuste betonlook vloer
  • Stroken wildverband en halfsteens
  • Diverse tegelvloeren

Goed te weten

Een PVC vloer is niet geschikt voor in natte ruimtes en heeft in tegenstelling tot een gietvloer naadjes, wat gevoeliger is voor vuil.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer is makkelijk in onderhoud, tijdloos, krasvast en in veel soorten en kleuren verkrijgbaar. Wij leveren de vloer af met precisie en vakmanschap.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

middelzware belastbaarheid

Onze middelzwaar belastbare vloeren zijn krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten