Epoxy rolcoating


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Epoxy rolcoating vloeren zijn hard en chemisch bestendig. Deze vloeren worden aangebracht met een 2-laagse rolcoating en zijn zeer geschikt voor veel branches en toepassingen. Industrie, werkplaatsen, garages, magazijnen, voedingsindustrie, keukens ,fabrieken en sanitaire ruimtes.

Voor deze coating vloeren dient de ondergrond redelijk strak te zijn. Bij oneffen vloeren wordt eerst een egalisatie laag toegepast. Wij bieden alleen de hardste en sterkste epoxy coatings aan voor uw toepassing, zo is elke situatie weer uniek. Wij leveren industriële, dampdoorlatende, elastische en vloeicoatings. Voor dit type vloer is een strakke ondergrond vereist. Door de beperkte laagdikte gaat dit soort vloer minder mee dan een gietvloer en daarnaast is het uiterlijk ook minder strak dan een epoxy gietvloer.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een epoxy rolcoating vloer?

Een epoxy rolcoating vloer is prijstechnisch voordelig en verkrijgbaar met antislip. Deze vloer is kras vaster dan een gietvloer en wordt o.a. vaak toegepast in de industrie.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten