Epoxy rolcoating

Naadloze Duurzaamheid en Chemische Bestendigheid

Bij Jeuring Vloeren introduceren we met trots onze Epoxy Rolcoating vloeren – een naadloze oplossing die synoniem staat voor robuustheid en chemische bestendigheid. Deze vloeren worden gelegd met een tweelaagse rolcoatingmethode en zijn buitengewoon geschikt voor diverse sectoren en toepassingen. Van industrie en werkplaatsen tot garages, magazijnen, voedingsindustrie, keukens, fabrieken en sanitaire ruimtes, onze Epoxy Rolcoating vloeren bieden een ongeëvenaarde combinatie van functionaliteit en veelzijdigheid.

Duurzaam en sterk

Met een focus op duurzaamheid en prestaties zijn onze Epoxy Rolcoating vloeren hard en bestand tegen chemische invloeden. Deze vloeren vormen een ideale keuze voor omgevingen waarin vloerbelasting een cruciale factor is. Voor een optimale afwerking is een redelijk vlakke ondergrond vereist, en in gevallen van oneffenheden passen we eerst een egalisatielaag toe om een vlekkeloze basis te creëren.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zijn stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Bij Jeuring Vloeren begrijpen we dat elke ruimte uniek is en specifieke eisen heeft. Daarom bieden we alleen de hardste en sterkste epoxy coatings aan, op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om industriële omgevingen, ruimtes die dampdoorlatendheid vereisen, elastische vloeren of vloeibare coatings, we hebben de juiste oplossing om aan uw eisen te voldoen.

Het is belangrijk op te merken dat Epoxy Rolcoating vloeren, vanwege hun beperkte laagdikte, over het algemeen een kortere levensduur hebben dan epoxy gietvloeren. Hoewel het uiterlijk mogelijk iets minder strak is dan dat van een gietvloer, blinkt de Epoxy Rolcoating uit in duurzaamheid en functionaliteit, vooral in omgevingen met intensief gebruik en chemische belasting.

Ook een vloer van Jeuring?

Bij Jeuring Vloeren zijn we gepassioneerd over het leveren van vloeroplossingen die niet alleen voldoen, maar de verwachtingen overtreffen.  Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe we uw ruimte kunnen transformeren met deze indrukwekkende en duurzame vloeroplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.