Over ons


Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Jeuring Vloeren is een jong en energiek bedrijf die is opgericht in 2015. Wij zijn begonnen met alleen particuliere gietvloeren, maar door positieve mond op mond reclame zijn we snel gegroeid en hebben we ons in diverse soorten vloeren gespecialiseerd. Nu werken we zowel in de particuliere sector als in de bedrijfssector. Zo zijn er al mooie opdrachten gerealiseerd met kunststof PVC vloeren en bijvoorbeeld projecten met bedrijfs- en projectstoffering. Wij kunnen uw vloerenpakket totaal uit handen nemen door ons brede assortiment aan vloeren.

Wat maakt ons uniek? Jeuring heeft altijd de juiste vloer voor elke situatie en sector, heeft vakbekwaam en ervaren mensen op elk project en maar 1 aanspreekpunt in de gehele looptijd van uw project.

Kijk rustig eens rond op onze website en tussen onze gerealiseerde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van wat we voor u kunnen betekenen. Voor een prijsindicatie of offerte kunt u altijd contact opnemen. Ook heten wij u van harte welkom in onze nieuwe showroom aan de Atlantis 49 in Emmen. Deze is op afspraak geopend.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten