Over ons

Team Jeuring Vloeren

Bij Jeuring Vloeren staan we klaar om uw vloer- en coatingbehoeften te vervullen, zowel voor particulieren als bedrijven. Met trots specialiseren we ons in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren en diverse wandcoatings. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het creëren van vloeroplossingen die niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Al sinds 2015

Jeuring Vloeren is een jong en energiek bedrijf die is opgericht in 2015.

Ons team van vakexperts is doordrenkt van passie voor hoogwaardige vloeren. We begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn, daarom omarmen we maatwerk als onze standaard. Of het nu gaat om het transformeren van uw woonruimte, kantoor of industriële faciliteit, we nemen de tijd om uw visie en behoeften te begrijpen, zodat we een vloeroplossing kunnen ontwerpen die perfect bij u past.

gietvloer duurzaam

Wat maakt ons uniek?

Bij Jeuring Vloeren zetten we ons in voor ongeëvenaarde kwaliteit. We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten die de tand des tijds doorstaan, zodat uw vloer er niet alleen vandaag prachtig uitziet, maar ook in de komende jaren. Onze expertise stelt ons in staat om innovatieve technieken en materialen toe te passen om een naadloze en esthetisch verbluffende vloer te creëren die bestand is tegen intensief gebruik.

.

Showroom

Voor een prijsindicatie of offerte kunt u altijd contact opnemen. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom aan de Atlantis 49 in Emmen.

“Vakbekwaam en ervaren mensen op elk project met maar 1 aanspreekpunt in de gehele looptijd van uw project”

Ruben Jeuring

Jeuring Vloeren

Wilt u vakkundig advies of meer informatie?

Al onze adviseurs staan regelmatig bij ons op de werkvloer en kunnen dus met recht “experts” worden genoemd.