Sanitaire ruimtes


Waterdicht, naadloos en praktisch

Sanitaire ruimtes vergen meer aandacht in verband met de waterdichtheid van de vloer. De vloeren dienen eenvoudig schoon te maken zijn en moeten makkelijk in onderhoud zijn. Verder moeten ze bestand zijn tegen vocht en chemische middelen. Gezien het vloeroppervlak volledig gesloten is voorkomt u dus nare geurtjes wat vaak uit voegen komen door langdurige vocht belasting.

Onze vloeren zijn naadloos tegen de ‘drain’ of ‘put’ aangewerkt om een goede waterdichting te krijgen. Ook kan er gewerkt worden met een sanitaire plint. Een sanitaire plint wordt van epoxy mortel gemaakt die vaak naadloos onder tegen de tegel aan wordt gebracht. Deze plinten worden ook voorzien van coating en zijn volledig naadloos met de gietvloeren. Egaal, decoratief of toch een mooie betonlook? Alles is mogelijk bij ons.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coating vloeren, PVC vloeren, en diverse wand coatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten