Showroom


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Een showroom heeft natuurlijk verschillende eisen, maar behalve dat moeten de vloeren in een showroom natuurlijk ook mooi en aantrekkelijk zijn voor het oog.  Wij kunnen uw vloer omtoveren tot een waar plaatje gericht op de situatie binnen het bedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan de kleuren samenstelling van de gietvloer, of kleurvlokken in de kleur van uw bedrijf of uiteraard in elk ander gewenste kleur. Ook kunnen wij de vloer voorzien van uw bedrijfs logo die helemaal in de vloer wordt verwerkt. 

Vrijwel alle denkbare kleuren zijn leverbaar.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in Gietvloeren, Coating vloeren, PVC vloeren, en diverse Wandafwerkingen, voor particulieren en bedrijven. Door onze brede kennis en ervaring kunnen we totaal afbouw voor u verzorgen. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten