Winkels & Kantoren


Uniek, onderhoudsvriendelijk en stijlvol.

Bij winkels en kantoren praten we over kwalitatief sterke vloeren en moeten de vloeren ook aantrekkelijk zijn voor het oog. Niet elk kantoor of winkelpand is gelijk qua belasting, wij bieden u dan ook altijd een vloer op maat. Als het nu gaat om een mooie gietvloer of pvc vloer, wij hebben de juiste vloer voor uw bedrijf.

Wij kunnen uw vloer omtoveren tot een waar plaatje gericht op de situatie binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan de kleuren samenstelling van de gietvloer, of kleurvlokken in de kleur van uw bedrijf of uiteraard in elk ander gewenste kleur. Ook kunnen wij de vloer voorzien van uw bedrijfslogo die helemaal in de vloer wordt verwerkt. Verder bieden prachtige pvc stroken, betonlook tegels en visgraat vloeren in veel combinaties en kleuren leverbaar.      

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coatingvloeren, PVC vloeren en diverse wandcoatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Veelzijdig

Wij bieden veel verschillende vloeren. Van particulieren tot winkels, bedrijfshallen tot zorgcomplexen bieden wij diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de branche waarin de vloeren gelegd moeten worden zullen de beste opties worden besproken voor een zo goed mogelijk.

Vloeren voor deze branche

Per soort bedrijf of toepassing adviseren wij verschillende vloeren vanwege de uiteenlopende eigenschappen. Voor dit segment zouden wij de volgende vloeren adviseren:

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten