PVC vloer badkamer

gietvloer badkamer

PVC vloeren zijn een uitstekende keuze voor badkamers vanwege hun waterbestendige eigenschappen. Ze zijn bestand tegen vocht en water, wat essentieel is in natte ruimtes zoals badkamers. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, wat bijdraagt aan een hygiƫnische omgeving.

Voordelen van PVC vloeren in de badkamer:

PVC vloeren zijn ideaal voor badkamers vanwege hun waterbestendigheid, duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Ze bieden een comfortabele en stijlvolle oplossing voor vochtige omgevingen. Met een breed scala aan ontwerpen passen PVC vloeren perfect bij elke badkamerstijl. Voor meer informatie over de waterbestendigheid van PVC vloeren, bezoek onze pagina: Is een PVC vloer waterbestendig.

Waterbestendig

PVC vloeren zijn van nature waterafstotend, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes.

Duurzaam

PVC is slijtvast en bestand tegen krassen, wat zorgt voor een lange levensduur.

Comfort

PVC vloeren voelen warm en comfortabel aan, vooral in combinatie met vloerverwarming.

Verschillende stijlen

Verkrijgbaar in diverse ontwerpen, zoals hout- en steeneffecten, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Onderhoud van PVC vloeren in de badkamer

PVC vloeren zijn eenvoudig te onderhouden. Regelmatig schoonmaken met een vochtige doek of dweil is voldoende om de vloer in optimale staat te houden. Het is belangrijk om de randen goed af te kitten om waterinfiltratie te voorkomen en de levensduur van de vloer te verlengen.

Installatie en tips

Bij het leggen van een PVC vloer in de badkamer zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Het is belangrijk om te kiezen tussen click PVC en plak PVC, afhankelijk van uw voorkeur en de staat van de ondervloer. Het is aanbevolen om geen PVC in de douchecel te plaatsen vanwege de constante blootstelling aan stromend water; gebruik in plaats daarvan een douchebak. Zorg er ook voor dat de ondervloer volledig egaal is, vooral bij het gebruik van plak PVC, om een goede hechting en afwerking te garanderen.

 

 

Neem contact op voor PVC vloer

Wilt u een PVC vloer laten leggen die niet alleen functioneel is maar ook de uitstraling van uw badkamer verbetert? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij Jeuring Vloeren. Ontdek de mogelijkheden voor hoogwaardige PVC vloeren die voldoen aan de specifieke behoeften van uw badkamer. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar de kwaliteit van Jeuring Vloeren voor uw PVC vloeren.

Ook een vloer van Jeuring?

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Onthoud dat elke betonlook vloer handwerk is, waardoor elke vloer een unieke uitdrukking van vakmanschap is.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een: