PVC vloer over tegels

Een PVC vloer kan over tegels worden gelegd, wat tijd en kosten bespaart doordat de bestaande tegelvloer niet verwijderd hoeft te worden. Het is cruciaal dat de tegelvloer vlak en stevig is; eventuele oneffenheden moeten worden geëgaliseerd voor een optimale installatie. Bij Jeuring Vloeren helpen we u met advies over de juiste ondervloer en installatiemethoden om een perfect resultaat te bereiken.

pvc vloer waterbestendig

Voordelen van PVC vloeren over tegels

Het leggen van een PVC vloer over tegels biedt vele voordelen. Ten eerste bespaart u tijd en kosten door de bestaande tegelvloer te behouden. Bovendien zorgt deze installatie voor extra isolatie en geluidsdemping. PVC vloeren zijn waterbestendig, duurzaam en eenvoudig te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor diverse ruimtes in uw huis.

Installatietips voor PVC vloeren over tegels

Bij de installatie van een PVC vloer over tegels is het belangrijk om de tegelvloer te inspecteren op losse tegels en hoogteverschillen. Kleine oneffenheden kunnen worden geëgaliseerd met een dunne ondervloer. Voor verlijmde PVC vloeren moet de tegelvloer worden geschuurd en behandeld met een primer. Zwevende PVC vloeren met een geïntegreerde ondervloer zijn ook een goede optie en kunnen direct over de tegels worden gelegd, mits de tegelvloer vlak genoeg is.

Bent u klaar om de stap te zetten naar een PVC vloer over tegels?

De keuze voor een PVC vloer over tegels van Jeuring Vloeren vertegenwoordigt een slimme investering in de toekomst van uw woning of bedrijfsruimte. Dankzij de eenvoudige installatie en het gemak waarmee ze te onderhouden zijn, bieden onze PVC vloeren een betrouwbare en stijlvolle oplossing voor elke ruimte.

Heeft u vragen over het leggen van PVC vloeren over tegels of wilt u meer weten over hoe deze vloeren bijdragen aan de langdurige waarde van uw ruimte? Bezoek dan onze FAQ-pagina, waar u antwoorden vindt op veelgestelde vragen. Wij zetten ons in om u van gedetailleerde informatie en ondersteuning te voorzien, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek. Ons team van deskundigen bij Jeuring Vloeren staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen en installeren van de perfecte PVC vloer die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen uw ruimte kunnen transformeren en verrijken.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een: