Betonlook vloer


Naadloos, middelzware belasting, bestand tegen chemicaliën

Betonlook vloeren geven uw interieur of bedrijfsruimte net even wat meer sfeer. Zo heeft u keuze uit robuuste cementgebonden betonlook vloeren en uit de strakke p.u. betonlook gietvloeren. Afhankelijk van de ondergrond worden er altijd 4 a 5 lagen toegepast om het perfecte resultaat te krijgen.

Een betonlook vloer past goed in een modern vormgegeven interieur en is bv. goed te combineren met stalen, houten en hoogglans meubelen. Deze vloer kan rechtstreeks over een bestaande (tegel)vloer worden aangebracht en is relatief eenvoudig schoon te houden door zijn naadloze oppervlak. Uw wens is ons maatwerk. U kunt tijdens het aanbrengen van de betonlook vloer aanwezig zijn en uw wensen tussentijds doorgeven wanneer u de vloer iets drukker of rustiger wilt hebben. Wij passen onze werkwijze hierop aan zodat u uw perfecte vloer krijgt. Ook kunnen wij voor uw bedrijfstoepassing deze mooie betonlook vloeren realiseren. Vraag naar de mogelijkheden. Een betonlook vloer is handwerk en hierdoor is elke vloer afwijkend en uniek.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een betonlook vloer?

Een betonlook vloer is robuust en toch strak. Hiermee past het erg goed in een moderne inrichting. Door het gemêleerd uiterlijk kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere materialen en kleuren. Dit type vloer heeft een goede krasvastheid en is in veel kleuren leverbaar.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

middelzware belastbaarheid

Onze middelzwaar belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten