Decochip vloer


Naadloos, middelzware tot hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

Een decochip vloer is een decoratieve en slijtvaste twee componenten vloerafwerking, die bestaat uit een primer, een kunsthars basislaag, een laag met kleurchips en twee afwerklagen . Door meerdere kleuren toe te passen kan een verrassend effect gecreëerd worden. Deze vloeren kunnen in veel branches en situaties worden toegepast. denk hierbij aan sanitaire ruimtes, kantoren, winkels, showrooms en zorgcomplexen etc.

Decochip vloeren zijn verkrijgbaar in epoxy en p.u. afhankelijk van de situatie kan deze in een gietvloer worden verwerkt en/of in een coating laag. Afhankelijk van het type vloer kan deze middelzwaar tot zware belasting hebben. Voor dit type vloer is een strakke ondergrond vereist.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een decochip vloer?

Een decochip vloer is op maat samen te stellen en bijna alle kleurencombinaties mogelijk. Hiernaast is de vloer krasvast, voordelig en bestaat het uit geringe laagdiktes.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten