Decochip vloer

Unieke Schoonheid en Robuustheid

Bij Jeuring Vloeren brengen we een harmonieuze combinatie van decoratieve finesse en duurzaamheid met onze Decochip vloeren. Deze vloerbedekking, naadloos en bestand tegen middelzware tot hoge vloerbelasting en chemicaliën, is een toonbeeld van stijl en veerkracht. Als tweecomponenten vloerafwerking worden Decochip vloeren geleverd met een primer, kunsthars basislaag, een kleurchiplaag en twee afwerklagen, resulterend in een veelzijdige vloeroplossing met een prachtig effect.

Een alleskunner

Decochip vloeren zijn perfect geschikt voor uiteenlopende branches en situaties. Of het nu gaat om sanitaire ruimtes, kantoren, winkels, showrooms, zorgcomplexen en meer, deze vloeren voegen niet alleen een esthetische dimensie toe, maar kunnen ook de uitdagingen van dagelijks gebruik aan.

Duurzaam

De vloeren die wij aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

De mogelijkheid om meerdere kleuren toe te passen, maakt het creëren van verrassende visuele effecten mogelijk. Decochip vloeren zijn perfect geschikt voor uiteenlopende branches en situaties. Of het nu gaat om sanitaire ruimtes, kantoren, winkels, showrooms, zorgcomplexen en meer, deze vloeren voegen niet alleen een esthetische dimensie toe, maar kunnen ook de uitdagingen van dagelijks gebruik aan.

Bij Jeuring Vloeren geloven we in maatwerk en veelzijdigheid, en daarom bieden we Decochip vloeren aan in zowel epoxy als P.U. afhankelijk van de specifieke situatie en behoeften. Deze vloeren kunnen worden geïntegreerd als onderdeel van een gietvloer of als een coatinglaag, afhankelijk van de aard van het project. Of het nu gaat om middelzware of zware belasting, onze Decochip vloeren hebben de kracht om de tand des tijds te doorstaan.

Ook een vloer van Jeuring?

Ontdek de veelzijdigheid en pracht van Decochip vloeren bij Jeuring Vloeren. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloer die uw ruimte zal transformeren en verrijken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw visie te delen en samen een oplossing te creëren die aan al uw behoeften voldoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.