Egalisatie vloer


Naadloos, hoge vloerbelasting en een strakke uitstraling.

Egalisatie vloeren kunnen vrijwel overal worden toegepast waar een oneffen vloer uitgevlakt moet worden. Meestal wordt dat gedaan als er een andere laag (zoals laminaat, gietvloer of bijvoorbeeld een pvc vloer) overheen gelegd moet worden. Elke egalisatie vloer heeft zijn unieke kenmerken, wij werken altijd met de juiste egalisatie mortel voor elke klus.

Industriële toepassing? Dan gebruiken wij een hardere soort dan bijvoorbeeld voor onder een vloerbedekking. Voor elk project heeft Jeuring de juiste egalisatie vloer.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Toepassingen van een egalisatie vloer.

Wij voeren egalisaties uit voor woningen, industrie, project- of bedrijfsstoffenring en voor kunststof egalisatie vloeren. Verder bieden we de Jeuring pompservice voor egalisatie klussen die met de pomp worden gerealiseerd.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op