Egalisatie vloer

Perfectie in Vlakheid

Bij Jeuring Vloeren omarmen we de kunst van perfectie met onze veelzijdige egalisatie vloeren. Deze vloeroplossingen vinden hun toepassing daar waar oneffenheden moeten worden gladgestreken, en bieden een vlekkeloze basis voor een verscheidenheid aan vloerlagen. Of het nu gaat om het leggen van laminaat, een gietvloer, PVC vloer of een ander type vloerbedekking, onze egalisatie vloeren creëren een glad en even oppervlak waarop uw nieuwe vloer optimaal kan schitteren.

Gietvloer specialist

Wij begrijpen dat elke klus unieke eisen stelt. Elke egalisatie vloer heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Daarom zetten we altijd de juiste egalisatie mortel in voor elke specifieke taak. Of het nu gaat om een industriële omgeving of om een residentiële toepassing, we zorgen ervoor dat de gebruikte egalisatie mortel perfect aansluit bij de behoeften van het project.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zijn stofvrij.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven te worden gemopt of gestoft.,

Hoge Belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Indien u een industriële toepassing heeft, zoals een werkplaats of fabrieksvloer, passen we een harder type egalisatie mortel toe dan bijvoorbeeld voor onder een vloerbedekking. Op deze manier zorgen we ervoor dat de egalisatie vloer niet alleen vlak is, maar ook bestand is tegen de specifieke belasting van de omgeving.

Bij Jeuring Vloeren hebben we voor elk project de juiste egalisatie vloer in ons assortiment. Of het nu gaat om het voorbereiden van een commerciële ruimte, een kantooromgeving, een industrieel complex of een huiselijke setting, we hebben de expertise en materialen om een naadloze basis te creëren voor de volgende fase van uw vloerproject.

Ook een vloer van Jeuring?

Ontdek de veelzijdigheid en precisie van onze egalisatie vloeren bij Jeuring Vloeren. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe we een strak en vlak oppervlak kunnen creëren dat de basis vormt voor de vloer van uw dromen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.