Epoxy gietvloer


bestand tegen chemicaliën, zuren en vloeistoffen.

Epoxy gietvloeren zijn harde en chemisch bestendige vloeren die geschikt zijn voor vele branches en toepassingen. Industrie, werkplaatsen, garages, magazijnen, voedingsindustrie, keukens, fabrieken, sanitaire ruimtes etc. Het is bestand tegen chemicaliën, zuren en kan zeer hoge belastingen verdragen.

De gietvloeren kunnen in vrijwel elke kleur worden toegepast, worden verfraaid met decochips en kunnen afgewerkt worden met een transparante krasvaste (antislip) laklaag. Een epoxy gietvloer voelt koud aan en een bij een onstabiele ondergrond kunnen scheuren ontstaan.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een Epoxy gietvloer?

Een epoxy gietvloer is in veel kleuren leverbaar, het is slag en stootvast, heeft een zeer hoge belastbaarheid en is gemakkelijk te reinigen.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten