P.U. gietvloer


Naadloos, middelzware belasting, bestand tegen chemicaliën

P.U. (polyurethaan) gietvloeren zijn duurzaam, vloeistofdicht, geschikt bij vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk. Onze P.U. gietvloeren zijn verkrijgbaar in unikleuren, dualkleuren, decochip verfraaid, metallic en betonlook. Door zijn unieke samenstelling voelt deze vloer warm en comfortabel aan. Een echte aanrader voor in uw woning.

Voor bedrijven hebben wij speciale P.U. vloeren die harder en beter chemisch bestendig zijn. De vloer kan toegepast worden met een gekleurde of een transparante laklaag om een u.v. bestendiger en krasvaster oppervlak te verkrijgen.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een vloer van Jeuring?

Jeuring Vloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, coatingvloeren, PVC vloeren en diverse wandcoatings voor particulieren en bedrijven. Onze kracht is dat wij maatwerk leveren, A-kwaliteit producten gebruiken en uitstekende services bieden.

Scheuroverbruggend

Alle scheuren worden met deze vloer in één keer weg gewerkt voor een strakke en moderne look.

middelzware belasting

Deze vloer is geschikt voor middelzware belasting voor bedrijven en normale belasting bij een woning.

Alifatisch

Een alifatische gietvloer is een kleurechte gietvloer die de kleurechtheid ook na meerdere jaren nog behoudt. De vloer is dus niet vergelend.

Comfortabel

Deze vloer voelt warm aan en is daardoor zeer geschikt voor woningen.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten