Siergrind vloer

Terug van Weggeweest met Eigentijds design

Bij Jeuring Vloeren verwelkomen we de glorieuze terugkeer van siergrindvloeren, nu springlevend dankzij hedendaagse kleurencombinaties. De tinten zilver, goud en aluminium vinden hun weg naar de moderne siergrindvloeren, die volledig zijn afgestemd op uw keuze van basiskleur. Deze vloeren vormen niet alleen een visuele traktatie, maar zijn ook ongelooflijk sterk en beschikbaar in een scala aan verbluffende kleurencombinaties.

 

Creëer meer ruimte

De siergrindvloer is een opvallende keuze die uw huis, kantoor of bedrijfsruimte verrijkt. Met een subtiel samenspel van fijne korrels van 2 tot 3 mm, gebonden met kunsthars, ontstaat een duurzame, sterke en slijtvaste siergrindvloer. Deze vloeren bieden niet alleen een uitstekende levensduur, maar ook een unieke esthetiek die visueel meer ruimte creëert in uw omgeving.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

Het siergrind vormt een laagdikte van 6 tot 8 mm met een open structuur, wat bijdraagt aan de karakteristieke uitstraling en duurzaamheid. Bij Jeuring Vloeren begrijpen we dat een vloer niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een visueel statement moet maken. Onze siergrindvloeren vormen een harmonieuze balans tussen vorm en functie, waardoor uw ruimte een eigentijdse uitstraling krijgt.

De veelzijdigheid van siergrindvloeren komt tot uiting in hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële toepassingen, siergrindvloeren hebben bewezen een universele aantrekkingskracht te hebben die tijdloos is.

Ook een vloer van Jeuring?

Ontdek de duurzame pracht van siergrindvloeren bij Jeuring Vloeren. Onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat uw vloer niet alleen mooi is, maar ook bestand tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Neem contact met ons op om uw visie te delen en samen de perfecte siergrindvloer te creëren die uw ruimte laat stralen.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.