Siergrind vloer


Naadloos, hoge vloerbelasting, bestand tegen chemicaliën

De siergrindvloer is even uit de tijd geweest maar is weer helemaal in opkomst door de nieuwe kleuren combinaties van tegenwoordig, denk hierbij aan zilver, goud en aluminium kleuren verwerkt in een basiskleur naar keuze. Deze vloeren zijn oersterk en in veel kleurencombinaties leverbaar.

Siergrindvloeren verfraaien uw woning en geven visueel meer ruimte aan uw woonkamer, kantoor of bedrijfsruimte. Het woongrind bestaat uit fijne kleine korrels van 2 tot 3 mm die samen worden gevoegd met kunsthars. Hierdoor is een siergrind vloer erg duurzaam, sterk en slijtvast. Een siergrind vloer heeft een laagdikte van 6 tot 8mm met een open structuur.

Veelzijdig. Duurzaam. Onderhoudsarm. Kwaliteit.

Waarom een siergrind vloer?

Een siergrindvloer is sterk, krasvast, naadloos en in veel kleuren combinaties mogelijk. Een siergrind vloer heeft een unieke uitstraling en wordt veel toegepast voor zakelijke doeleinden.

Duurzaam

Als er een vloer wordt gelegd, wilt men er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, de vloeren die wij daarom aanbieden zijn duurzaam en gaan jaren lang mee. Mede doordat onze vloeren onderhoudsarm zijn zal het een stuk makkelijker zijn ze er goed uit te laten zien en er vele jaren van genieten.

Naadloos

Onze vloeren zullen altijd naadloos worden gelegd, hierdoor zal de vloer er als een geheel uitzien. De vloeren zij daarom stofvrij en zullen een er netjes uit zien.

Onderhoudsarm

Al onze vloeren zijn onderhoudsarm, dat houd in dat de vloeren alleen maar van tijd tot tijd hoeven worden gemopt of gestoft. Indien nodig kan er een na verloop van tijd een nieuwe waslaag op aangebracht worden om de vloeren zo netjes mogelijk te houden. Hierdoor zal de uitstraling, zonder al te veel moeite, er altijd mooi uit zien.

Hoge belastbaarheid

Onze hoge belastbare vloeren zijn vloeistofdicht, krasbestendig, slijtvast en makkelijk te onderhouden.

GESCHIKTE TOEPASSINGEN VAN DEZE VLOER

Hieronder vind je een verwijzing naar de toepassingen waarvoor de vloer geschikt is. Klik op de link voor meer informatie.

Heeft u interesse?

Interesse in onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op
projecten