Krasvrije gietvloer

gietvloer aanbrengen over bestaande vloeren

Bij Jeuring Vloeren brengen we krasvrije gietvloeren die niet alleen jouw ruimte verfraaien maar ook duurzaamheid bieden. Onze vloeren zijn krasvast, perfect voor zowel levendige gezinshuizen als drukbezochte commerciële ruimtes. Onze gietvloeren behouden jarenlang hun uitstraling, vrij van de gebruikelijke slijtagesporen. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vloeroplossing die zowel esthetisch aantrekkelijk als duurzaam is. Kies voor een krasvrije gietvloer van Jeuring Vloeren en geniet van een zorgeloze schoonheid onder je voeten. 

krasvrije gietvloer

De voordelen van een krasvrije gietvloer

Een krasvrije gietvloer van Jeuring Vloeren biedt niet alleen een moderne en strakke uitstraling, maar komt ook met voordelen. Deze voordelen maken onze vloeren een goede keuze voor elke ruimte.

Duurzaam

Onze gietvloeren onderscheiden zich door hun duurzaamheid, mede dankzij de afwerking met een krasvaste (antislip) laklaag. Deze coating versterkt niet alleen de weerstand tegen dagelijkse slijtage, maar biedt ook extra bescherming tegen uitglijden. Of het nu gaat om veel belopen plekken in jouw huis of een drukke commerciële ruimte. Deze krasvaste laag zorgt ervoor dat jouw vloer bestand is tegen krassen en deuken, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en jouw ruimte er langer als nieuw uitziet.

Waterdicht

Naast duurzaam zijn onze gietvloeren volledig waterdicht, wat ze ideaal maakt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers, keukens en zelfs kelders. De naadloze afwerking laat geen ruimte voor vocht om door te dringen, waardoor schimmelvorming en waterbeschadiging worden voorkomen. Dit aspect draagt niet alleen bij aan de levensduur van de vloer, maar ook aan de algehele hygiëne van jouw ruimte.

Waarom een krasvrije gietvloer van Jeuring Vloeren?

Laat jouw krasvrije gietvloer leggen door Jeuring Vloeren, waar kwaliteit en service hand in hand gaan met maatwerk.

Kwaliteit en Service

Bij Jeuring Vloeren zetten we ons volledig in voor het leveren van de hoogste kwaliteit in zowel onze producten als onze dienstverlening. Onze krasvrije gietvloeren worden vervaardigd uit premium materialen met lange levensduur. Deze toewijding aan kwaliteit is ook te zien in onze klantenservice. Ons team van ervaren professionals staat garant voor een vlekkeloze installatie, met aandacht voor elk detail, om te zorgen dat jouw nieuwe gietvloer perfect voldoet aan jouw verwachtingen.

Maatwerk

Bij ons Jeuring Vloeren kan je kiezen uit maatwerkopties voor jouw krasvrije gietvloer. Van een breed spectrum aan kleuren tot diverse afwerkingen, inclusief de keuze voor een antislip laklaag. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe gietvloer naadloos aansluit bij de persoonlijke smaak en de esthetiek van jouw ruimte.

Veelgestelde vragen over krasvrije gietvloeren

Zijn krasvrije gietvloeren echt krasvrij?

Hoewel onze krasvrije gietvloeren zijn ontworpen om een hoge weerstand tegen krassen te bieden, is het belangrijk om te begrijpen dat geen enkele vloer 100% krasbestendig is. De term ‘krasvrij’ verwijst naar de verbeterde weerstand tegen normale slijtage, waardoor de vloer langer mooi blijft. Dankzij de speciale afwerking met een krasvaste laklaag zijn onze gietvloeren beter bestand tegen krassen en deuken, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte ruimtes.

Hoe onderhoud ik mijn krasvrije gietvloer?

Het onderhouden van een krasvrije gietvloer is eenvoudig en vereist geen speciale producten of intensieve arbeid. Regelmatig stofzuigen of vegen om los vuil en stof te verwijderen, gevolgd door dweilen met een mild schoonmaakmiddel en water, is meestal voldoende. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen die de beschermende laag van de vloer kunnen beschadigen. Voor het beste resultaat adviseren we om viltjes onder meubels te plaatsen en direct zonlicht zoveel mogelijk te beperken om de levensduur van jouw vloer te maximaliseren.

Neem contact op

Heeft u interesse in een krasvrije gietvloer of heeft u nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met Jeuring Vloeren. Ons team van deskundigen staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte vloeroplossing voor uw ruimte.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een: