Gietvloer over bestaande vloer

gietvloer aanbrengen over bestaande vloeren

Kan een gietvloer worden aangebracht op een bestaande vloer? Het korte antwoord is: ja, een gietvloer kan meestal op een bestaande vloer worden aangebracht. Gietvloeren zijn bekend om hun flexibiliteit en de mogelijkheid om over verschillende soorten ondergronden te worden geïnstalleerd. Op deze pagina verkennen we hoe gietvloeren kunnen worden aangebracht over bestaande vloeren, welke voorbereidingen nodig zijn, en de voordelen die dit biedt.

gietvloer over bestaande vloer

  • P.U. gietvloer

  • Epoxy gietvloer

  • gietvloer duurzaam

    Betonlook Vloeren

  • Decochip vloer

  • Egalisatie vloer

  • Epoxy rolcoating

Een gietvloer aanbrengen over een bestaande vloer

Voordat een gietvloer kan worden aangebracht, moet de bestaande vloer grondig worden voorbereid. Dit omvat het schoonmaken, repareren van eventuele beschadigingen, en het egaliseren van de ondergrond om een optimale hechting te garanderen.

Het is belangrijk om te controleren of de bestaande vloer geschikt is voor het aanbrengen van een gietvloer. Sommige vloeren, zoals die met te veel beweging of instabiliteit, zijn mogelijk niet geschikt.

Schoonmaken

Verwijder alle vuil, olie, of andere substanties die de hechting kunnen belemmeren.

Repareren

Vul scheuren of gaten in de vloer op om een glad oppervlak te creëren.

Egaliseren

Zorg ervoor dat de vloer volledig vlak is.

Voordelen van een gietvloer aanbrengen over bestaande vloeren

Kosten- en tijdbesparend

Het aanbrengen van een gietvloer over een bestaande vloer kan zowel kosten- als tijdbesparend zijn omdat het verwijderen van de oude vloer vaak niet nodig is.

Duurzaamheid

Een gietvloer toevoegen over een bestaande vloer kan de algehele duurzaamheid en levensduur van uw vloer verhogen.

Esthetiek

Met een gietvloer kunt u een moderne, naadloze look creëren die kan worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en interieurontwerp.

Begin vandaag met het aanbrengen van een gietvloer

Het aanbrengen van een gietvloer over een bestaande vloer is een uitstekende manier om uw ruimte te moderniseren zonder de noodzaak voor ingrijpende renovaties. Met de juiste voorbereiding en een professionele installatie kan uw nieuwe gietvloer zorgen voor een duurzame, stijlvolle afwerking die jarenlang meegaat.

Meer Informatie

Heeft u vragen over het aanbrengen van een gietvloer op uw bestaande vloer of wilt u advies over de beste opties voor uw situatie? Bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op met onze experts. Bij Jeuring Vloeren zijn we toegewijd aan het bieden van kwaliteit en service, afgestemd op uw behoeften.

"*" geeft vereiste velden aan

Vrijblijvend advies?

Ik wil graag een:
Huidige ondervloer:
Het gaat om een:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.